Darphin 3D Pro -kasvohoidot

3D Pro-kasvohoidot kaikille ihotyypeille. Jokainen Darphin 3D kasvohoito on ammattilaisen yksilöllisesti räätälöimä. Kolmevaihen hoitometodi huomioi ihotyypin ja ihon kunnon lisäksi henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet. Hoitoajat sisältävät aina alkuanalyysin iholle ja kotihoidon opastuksen.

Ideal Resource
Kastepisaran raikas, valkoisten kukkien täyttämä Ideal Resource kasvohoito herättää ihon nuorekkuusproteiinit huomioiden myös ihon pienet epäpuhtaudet. Hehkua ja heleyttä tuova höyhenenkeveä Perfecting Massage-kasvohieronta stimuloi ihoa yhdessä lempeän aromateraian ja viileän virkistävän Art Stone-hoitokiven kanssa. Raikkaiden kukkaisuutteiden voimalla hoito häivyttää hennot juonteet ja supistaa ihohuokoset tehden ihosta tasaisen. Iho on raikkaan ryhdikäs vastaanottamaan kevään ensi säteet.
60 min 69€ / 90 min 99 €

Vitamiinicoctail
Ympäristön rasitteilta suojaava, energisoiva 3D-kasvohoito. Lievitystä kiireisen elämäntyylin ja epäpuhtaan ilman kuormittamalle iholle. Eksklusiivinen kuorinta-hieronta metodi tarjoaa harmaalle, väsyneelle iholle maksimi annoksen energiaa ja elinvoimaa minimiajassa.
45 min 49 €

Kiivi & Granaattiomena
Intensiivisesti syväkosteuttava 3D-kasvohoito. Janoisen ihon tuntuva kosteuskylpy pehmittää kuivan ihon syvätehoisesti ja pitkäkestoisesti. Tuoreet Kiivi solu-uutteet, palmaroosan ja laventelin eteeriset öljyt yhdistettynä virkistävään syväkosteuttavaan naamioon hyvästelevät kuivan ja kireän ihon.
60 min 69€ / 90 min 99 €

Kamomilla & Hunaja
Rauhoittava ja rentouttava herkän ihon 3D-kasvohoito. Herkkää ihoa hemmotteleva kasvohoito tuo iholle annoksen vahvistavia ja tasapainottavia kasviuutteita. Kamomillan eteerinen öljy rauhoittaa ärtyneen, punoittelevan ihon.
60 min 69€ / 90 min 99 €

Sitruuna & Laventeli
Syväpuhdistava 3D Detox-kasvohoito. Raikas, ihon syvätehoisesti puhdistava kasvohoito. Hoidon kaksoiskuorinta avaa huokoset vastaanottamaan syvätehoisen, nestekiertoa aktivoivan ja kuona-aineita poistavan aromaterapian.
60 min 69€ / 90 min 99 €

Vitalskin
Vitalisoiva ja energisoiva kasvohoito. Vahvat antioksidantit ja luonnolliset energisoivat kasviuutteet palauttavat ihon elinvoimaisuuden ja kimmoisuuden sekä korjaavat ihon hennot juonteet.
60 min 69€ / 90 min 99 €

Perfecting anti-dark spot treatment
Korjaava hoito ihon pigmenttivirheille. Syvätehoisesti kirkastava ja ihon välittömästi heleyttävä kasvohoito tasoittaa ja kirkastaa ihon hehkeimmilleen.
60 min 69 €

Exquisage
Kaunistava, kiinteyttävä ja väsymystä poistava kasvohoito tuo ihollesi raikasta elinvoimaa parasta ikääsi kunnioittaen.
60 min 69€ / 90 min 99 €

Nourishing Treatment
Ravitseva ja juonteet pehmittävä kasvohoito.
60 min 69€ / 90 min 99 €