Hoitolaetiketti

Haluamme, että käyntisi on rentouttava ja hyödyllinen kokemus.

Tässä muutama vinkki:

Voit varmistaa, että saat kaikki tarvitsemasi hoidot sinulle parhaiten sopivana aikana, varaamalla kaikki hoidot hyvissä ajoin ennen saapumista joko soittamalla, sähköpostitse tai nettiajan varausjärjestelmän kautta. Teemme toki parhaamme ja yritämme huomioida myös viimehetken toiveet.

Myöhästyessänne joudumme lyhentämään hoidon kestoa.

Jos käytätte piilolinssejä, muistakaa poistaa ne ennen hoidon alkamista.

Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan varatun ajan vuorokautta (24h) ennen.
Mikäli varattua palvelua ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitetaan koko palvelun arvo.

Mikäli vierailet Jasmin Kauneushoitolassa ensimmäistä kertaa, toivomme, että ilmoittaudut vastaanottoon 15 min ennen sovittua aikaa. Näin jää hetki aikaa asiakaskortin täyttämiseen ja rentoutumiseen ennen varsinaista hoitoa. Muussa tapauksessa toivomme Sinun saapuvan hyvissä ajoin.

Suljethan matkapuhelimesi hoidon ajaksi.

Korut on hyvä riisua hoidon ajaksi. Näin hoitotapahtumastasi tulee entistä miellyttävämpi.
Hoitaja kertoo Sinulle hoidon kulusta ennen hoidon aloittamista. Hoidon aikana hoitaja ei keskustele kanssasi, vaan sallii Sinun nauttia ja rentoutua hoidon aikana. Voit milloin tahansa avata keskustelun itse tai esittää hoitajalle toiveitasi hoidon kulkuun liittyen.

Voidaksemme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, ole ystävällinen ja kerro kosmetologillesi, jos sinulla on jokin sairaus tai lääkitys tai muu seikka, joka vaikuttaa hoitoosi. Mainitsethan myös jos olet raskaana.

Kerrothan myös jos sinulla on/on ollut aknelääkitys tai jos sinulle on hiljattain tehty laser- tai plastikkakirurgisia hoitoja.

Jokainen osa palveluamme voidaan sovittaa sinun tarpeisiisi. Toivomme sinun kertovan, jos jokin tuntuu epämukavalta tai haluat, että jotain osa-aluetta huomioidaan enemmän..Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Paras hoitokokemus on avoimen  ja rehellisen kommunikoinnin tulos.

Otamme mielellämme vastaan kommentteja sekä kysymyksiä.